• Duits
  • NED

Sint Maartenzee

Sint Maartenszee


Sint-Maartenzee


Sint Maartenzee voor uw perfect vakantieverblijf

Sint Maartenszee is een van de grootste maar ook de  rustigste recreatieplaats in de kop van Noord-Holland. Er staan ongeveer 1400 bungalows op diverse parken. Ook zijn er een aantal campings. Vanaf de Pasen leeft het dorp op. In de wintertijd is het hier rustig. Sint Maartenszee bied verschillende vakantiebungalows van eenvoudig tot zeer luxe. Er is een mooi strand met twee paviljoens waarvan er een in de winter ook geopend is.

Voor de kinderen is er het speelparadijs “de Goudvis”met een buitenspeeltuin en slechtweer voorziening. In Sint Maartenszee zijn ook twee supermarkten die van de Pasen t/m de herfstvakantie geopend zijn. Er zijn wat restaurants en Cafe’s  en een Cafe-Dancing.

De omgeving van Sint Maartenszee bied genoeg om leuke dag tripjes te maken. Alle plaatsen waar wat te doen is liggen niet ver weg van Sint Maartenszee. Bijv Amsterdam . Binnen een uur staat U midden in het centrum van Amsterdam met het openbaar vervoer of met de auto. Alkmaar 25 minuten. Schagen 15 minuten. Den Helder 25 minuten. Texel met de boot 60 minuten. Callantsoog 10 minuten. Petten 10 minuten.

In Sint Maartenszee is het nog lekker rustig maar als U de drukte op wilt zoeken is het allemaal vlakbij.