• Duits
  • NED

Over Franssen Bemiddeling

Franssen Bemiddeling


Ruim 40 jaar zijn wij al betrokken bij het hele recreatiegebeuren in de kop van Noord-Holland. De laatste 20 jaar ook bij de verkoop van recreatieverblijven. Bij Franssen Bemiddeling kunt U terecht voor de verkoop, verhuur, verbouw en onderhoud van Uw recreatieverblijf.

Het verkopen van een recreatiewoning is een vak apart. Zeker in de huidige marktsituatie, waarin de koper het voor het zeggen heeft, is een uitgebreide kennis van de (lokale) recreatieverblijven geen overbodige luxe.

Franssen Bemiddeling heeft alle kennis en knowhow in huis om Uw recreatieverblijf effectief te verkopen. Dit begint al bij de prijsstelling. Onderzoek van de NVM heeft uitgewezen dat een scherpe prijsstelling essentieel is. De zogenoemde ‘kaasschaafmethode’, steeds een beetje van de prijs afhalen, werkt niet meer. Je blijft zo achter de markt aanlopen, waardoor het gemiddeld langer duurt voordat het recreatieverblijf verkocht wordt.

Franssen Bemiddeling helpt je bij het bepalen van een prijs die scherp, maar zeker niet te laag is. Wij geven je een eerlijk en gedegen advies, waardoor een snelle verkoop gerealiseerd kan worden.


Disclaimer

Aan de foto’s, illustraties en tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle opgenomen maten zijn bij benadering opgegeven.

Raadpleeg de makelaar voor verdere informatie en toelichting

logo website300px